Project Description

CU VOLTA PROIECTELE TALE PRIND VIAŢĂ!

Contactează-ne!

Conacul Moldovenesc Stejarro – iluminat interior şi exterior

Detalii proiect

Locaţie: Stejaru, Neamţ

Categorie: Proiecte speciale

Showroom Volta Piatra Neamţ

Descriere proiect

Situat într-un cadru natural de poveste, înconjurat de munți, în apropierea râului Bistrița din localitatea Stejaru, Neamț, Conacul Moldovenesc Stejarro, de curând intrat în circuitul turistic al locului, vă invită să pășiți într-o atmosferă neoromânească, în care îl veți regăsi pe boierul din trecut, adus în zilele noastre.

În procesul de amenajare a acestui minunat loc s-au îmbinat perfect direcția estetică și cea funcțională, care împreună dau contur unui ambient plăcut, relaxant. Conacul își spune povestea de cum pășim în curte, designul exterior inedit, fiind obținut prin armonizarea cromaticii și a materialelor de finisaj utilizate, cu peisajul montan autentic al zonei. Lemn și piatră, pădure și stâncă, întregul proiect este o adevărată metaforă vizuală a unui decor, desprins parcă din trecut.

Un element definitoriu al proiectului este atenția deosebită acordată detaliilor, de tot felul!

Iluminatul exterior este și el un element de neînlocuit, ce conferă fațadei o imagine diferită, spectaculoasă, după lăsarea serii și creează o poveste unică a clădirii, care atrage atenția și transmite emoție. Corpurile de iluminat decorative, suspendate în arcadele de deasupra intrării sunt acele obiecte “altfel”, care întregesc estetica exterioară a spațiului.

Și iluminatul interior este foarte important, lumina emanată de corpurile de iluminat folosite în amenajare, pendule, aplice veioze , lampadare, candelabre, spoturi, creează un sentiment de căldură și te fac să te simți confortabil.

Corpurile de iluminat dau strălucire încăperilor nu doar prin lumina pe care o emană, ci şi prin materialele folosite la realizarea lor, ele au rolul de a scoate în evidență forme și volume.

Acestea pot fi percepute că fiind adevărate elemente decorative sau puncte de impact vizual.

Încântați că suntem parte din acest proiect de poveste!

Proiecte asemănătoare

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET