Alătură-te echipei noastre!

Alege un job!

Suntem o companie energică, puternică și corectă, și pentru a ne asigura succesul și pe viitor, căutăm, formăm și dezvoltăm în permanență persoane ambițioase, etice și responsabile!

Investim constant în angajați și îi motivăm! Formarea şi dezvoltarea lor are un rol foarte important în cadrul companiei noastre.

Lucrăm în permanenţă pentru a deveni, mai buni, mai performanți în ceea ce facem!

Dacă și tu ești la fel că noi, te invităm să te alături echipei noastre!

Relații suplimentare la telefon 0738 648 906.

Contactează-ne!

ALEGE JOBUL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE!

Lucrători pentru depozit materiale electrice în Piatra Neamț

Ne dorim de la tine să fii energic, organizat, punctual și serios. Îți oferim salariu motivant, bonuri de masă şi oportunități de dezvoltare și avansare.

Aplică ACUM!
află mai mult!

Economist

Ești o persoană serioasă, ordonată și bine organizată, interesată de autodepășire și dezvoltare profesională continuă? Ai atenție distributivă, spirit de echipă și abilități în prelucrarea, interpretarea și sinteza datelor? Experiența în domeniul financiar-contabil (precum și lucrul cu un soft ERP de gestiune – Senior, Winmentor) și studiile de specialitate te recomandă? Atunci trebuie să vii să ne cunoaștem! Ești ceea ce căutăm!

Aplică ACUM!
află mai mult!

Grafician full-time sau part-time

Ne mărim echipa! Căutăm GRAFICIAN! Program full-time sau part-time!
Dacă eşti pasionat de grafică şi îţi doreşti să faci parte dintr-o echipă creativă şi energică, te așteptăm!

Aplică ACUM!
află mai mult!

Reprezentant comercial – Showroom Volta Cluj-Napoca

Dacă îţi doreşti mai mult să convingi, decât să te laşi convins, dacă poţi să adaptezi oferta noastră de produse pentru a răspunde cât mai bine dorinţelor clientului, sau poţi să accepţi un refuz fără să te demotivezi,  înseamnă că eşti un candidat potrivit pentru echipa noastră.

Aplică ACUM!
află mai mult!