Loading...

Implicare socială

Implicare socială2019-07-12T12:28:51+02:00

Odată cu evolutia noastră, au crescut şi responsabilităţile faţă de comunitatea în care activăm!

Suntem convinși că succesul organizației noastre este strâns legat de această comunitate.

Încă de la începuturi am sprijinit constant derularea diverselor proiecte de natură sportivă, educațională, culturală dar și socială, prin alocarea de resurse materiale și financiare.

Ţinta programelor noastre de susținere a performanţelor se îndreaptă cu precadere către educaţie. Răsplătim performanţele elevilor foarte buni la învăţătură, oferind burse care să-i ajute în procesul educaţional, program derulat în parteneriat cu Asociaţia ANFAR D.S.

Ne plac și cei care inovează, de aceea am acordat sprijinul nostru tinerilor inventatori, participanți la diverse concursuri naționale și internaționale de robotică.

Totodată pledăm pentru educaţia prin mişcare, fiind implicați în organizarea concursurilor sportive de alergare montană Bate Toaca şi Semimaraton Curtea Domnească Piatra Neamţ.

Susținem şi iniţiativele tinerilor elevi din liceele nemţene prin intermediul proiectului “Liceenii te informează“. Aceştia au posibilitatea să-și informeze colegii mai mici cu privire la programele, acțiunile liceelor în care învaţă, prin realizarea şi difuzarea unor materiale video distribuite pe pagina de facebook dedicată acestora.

Suntem alături și de băieții de la AudioClass, care an de an performează în Campionatul Național de Drift.

Hipismul este o altă pasiune a noastră, motiv pentru care ne-am alăturat și noi celor care au pus umărul la modernizarea Bazei Hipice din Piatra Neamț.

Susținem performanţa pe termen lung a celor care performează cu adevărat !

Acest site foloseşte fişiere de tip cookies, continuarea navigării implică acceptarea lor. Pentru mai multe detalii citeşte Politica de Confidenţialitate. Ok