Project Description

TE GÂNDEŞTI LA UN PROIECT?

Contactează-ne!

Iluminat interior casă

Detalii proiect

Locaţie: Iaşi

Categorie: Rezidenţial

Showroom Volta Iaşi

Descriere proiect

Continuăm să vă prezentăm proiectele în care clienții au ales cu încredere corpuri de iluminat și materiale electrice de la Volta Grup, proiecte în care noi ne-am implicat cu responsabilitate și multă grijă!

Un proiect deosebit, de casă frumoasă, în care corpurile de iluminat și aparatajul electric vor contribui la confortul, starea de bine și siguranța proprietarilor , a fost finalizat la Iași.

Ce se remarcă în toată această amenajare este grija pentru detalii și produsele de top ce au fost folosite. Pe lângă delicatele pendule ce îmbracă într-o lumină caldă scara interioară de acces, s-a folosit și banda LED pentru a evidenția detaliile scării, dar și pentru a pune în valoare exponatele vitrinei din living. Dacă în dormitor au fost montate lustre și aplice din sticlă transparentă fumurie, aglomerare plăcută de sfere, în living au fost preferate suspensii ample LED, sub formă de cercuri în nuanțe argintii.

Corpurile de iluminat și aparatajul electric alese de beneficiar au fost aduse pe baza de comandă specială.

Echipa noastră de consilieri de vânzări a fost prezentă cu sfaturi utilie, atât tehnice cât și estetice în toate etapele de realizare a acestui amplu proiect de iluminat.

Proiecte asemănătoare

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET