Project Description

VISEAZĂ. PROIECTEAZĂ. PUNE ÎN PRACTICĂ!

Contactează-ne!
volta iluminat comercial new york bageles cluj

Iluminat comercial

Detalii proiect

Locaţie: Cluj Napoca

Categorie: Comercial

Showroom Volta Cluj Napoca

Descriere proiect

Un loc plăcut unde să poți să te bucuri în liniște de un bagel, să-l poți savura pe îndelete în pauza de masă alături de colegi, de prieteni, s-a deschis în Cluj Napoca.

Experiența culinară este întregită de cea ambientală!

Amenajarea acestei locații a fost realizată de arhitect Andreea Augustin. Amenjarea este una contemporană, funcțională, fiecare zonă din acest spațiu, fiind pusă individual în valoare prin intermediul LUMINII.

CORPURILE de ILUMINAT de la VOLTA, ce au fost folosite în aceast proiect, au un dublu rol, acela de a crea o atmosferă primitoare și relaxantă, și de a evidenția formele, culorile și textura delicioaselor produse ce se găsesc aici.

S-au folosit în zona de vânzare pendule cu  înălțime reglabilă, cu structura metalică de un negru mat, în stil vintage, iar în cea de servire proiectoare mobile LED, pe șină, ce direcționeză lumina în zona dorită.

Lumina este cea care crează o atmosferă intimă, tonică, în care clienții restaurantului se simt confortabil și se bucură de o experiență plăcută, ce îi va încuraja cu siguranță să revină.

Proiecte asemănătoare

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET