Project Description

CU VOLTA PROIECTELE TALE PRIND VIAŢĂ!

Contactează-ne!

Iluminat comercial şi de urgenţă supermarket

Detalii proiect

Locaţie: Piatra Neamţ

Categorie: Nerezidenţial

Showroom Volta Piatra Neamţ

Descriere proiect

Un alt proiect în care ne-am implicat și pe care l-am finalizat cu succes  a fost acela de proiectare a sistemului de iluminat comercial și acelui de urgență, dintr-un supermarket din Piatra Neamț.

Sistemele de iluminat influențează percepția pe care o avem despre un anumit loc și pot fi un factor esențial în ceea ce privește decizia de a intra sau nu într-un magazin. În plus, acestea creează o anumită atmosferă și își lasă amprenta asupra stării de spirit pe care o avem atunci când ne aflăm într-un spațiu comercial. Prin intermediul sistemelor de iluminat se scot în evidență detalii ale produselor. Iar aceste aspecte au o legătură directă cu vânzările!

Iluminatul, corect realizat, îmbunătățește experiența de shopping, ne face să fim mai deschiși și comunicativi, iar emoțiile pozitive ale unei experiențe de shopping plăcute ne vor face să revenim.

Și regulile impuse de Protecția Muncii privind organizarea spațiilor comerciale spun că acestea trebuie atent organizate, astfel încât să îi protejeze atât pe angajați, cât și pe clienți. Astfel, trebuie semnalizate cu atenție, locurile prin care se intră  și  iese din incinta magazinului, precum și locurile unde sunt amplasate diferite obiecte importante pentru siguranța umană.

Toate elementele sistemului de iluminat au fost achiziționate de la Volta Grup, Piatra Neamț, strada Plăieșului, nr.13.

Proiecte asemănătoare

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET