Project Description

CU VOLTA PROIECTELE TALE PRIND VIAŢĂ!

Contactează-ne!

Iluminat interior hotel

Detalii proiect

Locaţie: Cluj-Napoca

Categorie: Nerezidenţial

Showroom Volta Cluj-Napoca

Descriere proiect

Complexul hotelier Univers T din Cluj-Napoca înființat în iunie 1985, reușește să se reinventeze permanent și să își mențină spiritul tânăr!

Camerele au fost recent renovate, sălile de conferință și amfiteatrul au fost transformate în excelente opțiuni pentru desfășurarea evenimentelor de business iar cele două restaurante spațioase ale hotelului au fost complet redecorate și continuă tradiția petrecerilor “tineretului” din Cluj-Napoca, într-un nou stil. Terasa de pe malul lacului, meniul divers al restaurantului și facilitățile incluse în serviciile de cazare, mențin standardele preferate de oaspeți.

Ne-am bucurat că am contribuit și noi la această “schimbare la față” a complexului hotelier Univers T, prin sistemele de iluminat configurate și livrate.

Băile camerelor și holurile de acces sunt dotate cu corpuri de iluminat de la Volta.

Și tot aparatajul existent, prize și întrerupătoare a fost livrat tot de Volta, Cluj Napoca.

S-au folosit în configurarea sistemelor de iluminat banda LED, cea care combină aspectul practic cu cel estetic şi este esențială în crearea unei atmosfere relaxante și primitoare pentru confortul oaspeţilor, panouri și spoturi LED eficiente, care reduc costurile cu energia electrică, dar si aparataj care îndeplineste toate standardele de calitate și siguranță în utilizare.

Proiecte asemănătoare

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET