Project Description

CU VOLTA PROIECTELE TALE PRIND VIAŢĂ!

Contactează-ne!
volta iluminat comercial premier concept store iasi

Iluminat comercial

Detalii proiect

Locaţie: Iaşi

Categorie: Comercial

Showroom Volta Iaşi

Descriere proiect

Partenerii noștri de la Premier Concept Store au inaugurat un superb showroom, în Iași.

Ambițioasa echipă de tineri designeri, oferă servicii și soluții de înaltă clasă în domeniul designului interior, concepte și planificări spațiale, proiectare 3D, implementare și consultanță pentru amenjarea spațiilor comerciale și rezidențiale.

Lumina are un loc aparte în această amenajare elitistă. Corpurile de iluminat alese se îmbină perfect, deși aparțin unor stiluri  diferite: lustre și suspensii țesute din fire metalice aurii , globuri fumurii de sticlă, proiectoare pe șina și cercuri LED, toate captează atenția și crează un ambient viu, tonic. S-a optat pentru un iluminat cu tehnologie LED,  durabil și eficient energetic. Pentru un plus de originalitate au fost combinate diferite nuanțe și dimensiuni de corpuri de iluminat.

Le dorim mult succes, iar pe voi vă îndemnăm să apelați la ei cu încredere, pentru amenajări originale, ce pun accentul pe eleganță și confort.

Totodată, vrem să le mulțumim pentru că au integrat atât de frumos corpurile de iluminat de la Volta Grup în amenajarea propriului lor showroom, dar și în diversele lor proiecte.

Proiecte asemănătoare

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET