Ai nevoie de sfaturi profesioniste în alegerea corpurilor de iluminat pentru locuința ta, a accesoriilor electrice necesare?

#StayHome. Venim noi la tine acasă, virtual!

Îți oferim consultanță virtuală gratuită în alegerea corpurilor de iluminat, a prizelor, a întrerupătoarelor, a tot ceea ce înseamnă partea electrică dintr-o locuință!

Ne poți contacta pe:

Pașii de urmat sunt:

  • Contactează-ne pe unul dintre cele 4 canale menționate, și scrie-ne despre proiectul tău și despre modul în care te putem contacta (numărul de telefon și adresa de e-mail). Ne poți trimite și poze care să ilustreze dorințele tale, modele de inspirație, poze ale locuinței pe care dorești să o amenajezi/reamenajezi.
  • Consultantul nostru te va contacta în maxim 24 de ore, exceptând weekend-urile, și de comun acord veți stabili ora la care să va puteți auzi și vedea pe apel video.
  • Sesiunea video de consultanță. Consultantul nostru te apelează video, pentru a discuta despre proiectul tău: stil de design, produse recomandate, buget, stocuri. Împreună cu el vei face un tur al showroom-urilor noastre, vei putea vedea produsele din showroom-urile noastre, și vei putea pune întrebări despre ele.

Foarte important de reținut este că discuția cu consultantul nostru este gratuită, ea nu te obligă în nici un fel să achiționezi produse de la Volta.

Dacă te-am convins să cumperi de la noi, îți putem trimite produsele prin curierat, direct la tine acasă sau poți veni chiar tu la noi să le ridici.

Showroom-urile noaste din Cluj Napoca Piatra Neamț și Ia și funcționează după un  program adaptat situației actuale, cu toate măsurile de igienă recomandate de autorități.

De ce să apelezi la noi?

  • Beneficiezi de consultanță gratuită.
  • Lucrezi cu specialiști și primești sfaturi avizate.
  • Vezi o multitudine de produsele și aflii detalii despre ele, fară a te deplasa.
  • Beneficiezi de livrare rapidă.