Pentru că a venit primavara și pentru că afară e frumos și cald, a venit momentul să vorbim și despre iluminatul exterior.

Având atât o funcție practică cât și una estetică, iluminatul exterior este o investiție ce merită făcută!

Oferta Volta de produse și soluţii în ceea ce privește iluminatul exterior este foarte generoasă!

Iluminatul exterior este un capitol care necesită o atenție aparte când vine vorba de amenajarea locuinței și a spațiilor adiacente.

Printr-o îmbinare creativă a luminilor care să respecte arhitectura exterioară a spațiilor, iluminatul exterior va înfrumuseța în mod semnificativ locuința și vă va transforma grădina într-o oază de relaxare! Senzația de spațiu prietenos și călduros va îmbunătăți starea voastră de spirit!

Când vă alegeți corpurile de iluminat exterior, un aspect foarte important pe care trebuie să îl luați în considerare este rezistența acestora la intemperii și la abraziune.

  • Pentru iluminarea casei, puteți alege aplice pentru exterior, plafoniere și corpuri suspendate care să pună în evidență fațada clădirii, dar și spoturi încastrate în pardoseală.
  • Pentru iluminarea de accent, direcționați un spot sau proiector spre un punct focal al grădinii sau al clădirii (fie el perete de stâncă, panou perforat, arcadă verde, etc). Iluminarea de jos în sus oferită de acestea accentuează textura plantelor, a suprafețelor, creând o strălucire discretă, magică.
  • Lumina ambientală o puteți obține cu ajutorul lampadarelor, a stâlpilor luminoși, a piticilor de grădină, a felinarelor, amplasate strategic.
  • În funcție de stilul casei și al grădinii, vă punem la dispoziție corpuri de iluminat cu accente retro și contemporane, minimaliste dar și supradimensionate, în texturi și culori diferite!

Și desigur, vă recomandăm să folosiți exclusiv corpuri de iluminat cu tehnologie LED! Acestea oferă posibilități infinite din punct de vedere tehnic, dar mai ales fiabilitate și eficientă energetică imbatabilă.

Proiectele voastre se pot transforma în realitate, cu puţină imaginaţie şi creativitate!