Suntem mândri de ce am realizat până acum, în 9 ani de când suntem alături de dumneavoastră! …

Fără sprijinul acordat în timp de toţi partenerii, clienţii şi fără echipa noastră, nu reuşeam să creştem. Datorită vouă deschidem pe 22 septembrie, de la 17.00, cel mai mare şi modern showroom cu corpuri de iluminat din Iaşi. Fie că vă construiţi o casă sau vă modernizaţi locuinţa, vă ajutăm să alegeţi cea mai bună soluţie pentru lumina căminului dumneavoastră: candelabre, veioze, lampadare, orice tip de corp de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior.

Găseşti la noi şi toate tipurile de materiale pentru instalaţii electrice: prize şi întrerupătoare, într-o gamă largă de culori şi materiale, siguranţe, tablouri electrice cu design deosebit, cabluri şi accesorii, sisteme de ventilaţie. Toate acestea pot fi integrate în cea mai nouă soluţie pe care v-o propunem: casa inteligentă!

Echipa noastră de specialişti vă aşteaptă la showroom-ul Volta din Iaşi, pentru a vă oferi soluţii personalizate destinate sistemul electric al casei pe care o visaţi şi modului ideal în care o puteţi ilumina!

Unde ne găsiţi?

Noul showroom Volta Iaşi este situat pe Str. Calea Chişinăului nr. 23A, fostul sediu FAN CURIER.

Vă aşteptăm la deschidere cu surprize plăcute.

Cu drag,

Echipa Volta