Caravana echipată cu soluţii în iluminat Gewiss Lighting Solution Tour a început în 22 Mai 2017 în Polonia şi ajunge în Septembrie în România.

Soluţiile în iluminat cu LED de la Gewiss şi specialiştii în iluminat de pe întregul continent se vor întâlni în cadrul proiectului Motorhome. Călătoria în iluminat a început deja. În perioada următoare, specialiştii în iluminat din întreaga Europă vor putea participa la Lighting Solution Tour – experienţă inovativă LED, un eveniment special în care o caravană echipată cu soluţii în iluminat cu LED de la Gewiss va călători în şase ţări europene (Polonia, Belgia, Germania, Franţa, România şi Spania), acoperind mai mult de 30.000 de kilometri pe drumurile vechiului continent.

Electricienii, inginerii şi designerii vor putea descoperi produsele Smart [3], Smart [4] 2.0, Street [O3] and Road [5], protagonişti ai acestei călătorii, graţie unei experienţe directe. Într-adevăr, ei vor avea ocazia să descopere caracteristicile şi potenţialul soluţiilor LED de la Gewiss, prin sesiuni demo, teste practice, fiind acompaniaţi de specialiştii în iluminat de la Gewiss cu analize, comparaţii şi sfaturi în domeniu. În cele din urmă, vor avea ocazia să se alăture comunităţii internaţionale a profesioniştilor Gewiss prin intermediul Social Wall-ului exclusiv, canal social în care pot împărtăşi experienţă proprie, primind şi un cadou-surpriză la finalul evenimentului.

Produsele Gewiss vor fi instalate şi transportate în Motorhome, o casă în mişcare care va fi găzduită în principalele puncte de vânzare ale distribuitorilor parteneri. Prima oprire a caravanei Lighting Solution – experienţă inovativă LED a fost în dată de 22 mai în Wroclaw. După două săptămâni de călătorie în jurul principalelor oraşe poloneze, Motorhome s-a mutat în Belgia şi Germania în iunie, în Franţa, în iulie, iar în Septembrie opreşte în România, şi la final, în Spania.

Avem plăcerea să gazduim evenimentul partenerului nostru Gewiss, în data de 15 septembrie 2017, în intervalul 10.00-16.00 la sediul principal al companiei noastre, din strada Plăieşului nr.13, Piatra Neamţ.

Pe cei interesaţi îi aşteptăm la sediul nostru.